DOPRAVA ZDARMA U OBJEDNÁVKY NAD 2000 KČ. KE KAŽDÉMU NÁKUPU DÁREK

ŠPERKY DUŠE

ŠPERKY DUŠE

Poslední dobou se má tvorba skládá z velké části právě z tvorby šperků na míru a já je ani nestačím všechny sdílet.

ŠPERKY DUŠE jsou šperky s přesahem, poselstvím přímo pro vaši duši, vaši prvotní podstatu a esenci. Často tyto šperky nastavují zrcadlo, poukazují na to, co je potřeba si ještě (více) zvědomit, zpracovat, ale také ukazují směr a svítí na cestu.

Ne vždy je tento proces snadný, ale jak se říká - ,,Co nás nezabije, to nás posílí." Když řekneme ano životu, začnou se dít věci. A často je to fakt mazec.

Krystaly fungují jako urychlovače a podporují nás v posunu vpřed. Jsou tady na Zemi miliony let a je v nich ukryta a zakódována moudrost Země a celého vesmíru vůbec. Podporují nás v učení a poznávání. Vždyť od toho tady na tom našem krásném světě jsme. Byl nám dán dar života, tak křehkého.

A jak to vlastně probíhá?

Pokud vás cokoliv zajímá, napište mi zprávu, třeba na Instagramu nebo e-mail (na Facebooku nebo telefonu jsem většinou minimálně). Předem se dohodneme na hodnotě šperku a vašem záměru (to ale nemusí být). Pak už se krystaly při tvorbě skládají do šperku ,,samy". Já jsem ,,pouhým" prostředníkem, se vší pokorou a vděčností.

Pokud i ty, kdo čteš tyto řádky, přemýšlíš o vytvoření šperku na míru, neboj se mi napsat.. nekoušu :).

Ale taky nejsem továrna a nechrlím jeden šperk za druhým. Každý jeden je tvořen vědomě.. i ty, co jdou do volné nabídky..

Každý si totiž najde svého majitele.

 

šperkyduše